woensdag 17 maart 2010

NYX has arrived!

Ik heb weer spannende dagen achter de rug :) Wanneer ik een pakket bijna ga ontvangen krijg ik een smsje met de douanekosten. Dat smsje kreeg ik vrijdagavond al. Zou het dezelfde dag nog komen? Anders zou het pas voor na het weekend zijn. Vrijdag geen pakket dus maar gewacht tot maandag. Maar maandag was ik niet thuis, dus een volmacht geschreven voor mijn mastercard en af en toe naar huis bellen om te vragen of het er was. Toen ik om 21u thuis kwam was NYX er nog niet en mijn humeur een beetje gedaald :( Gelukkig stopte de FedEx wagen dinsdag wel! Zo'n groot pakket heb ik nog nooit gehad, het woog bijna 25 kilo!

En wat zat er in? Alle trio's, aanvulling milk jumbo, alle glitter cream palletten, veel glitter eyeliners, nieuwe palletten met 5 en 10 kleuren, de pen eyeliner, nieuwe single oogschaduw kleuren, veel megashine lipgloss,... Deze keer heb ik vooral nieuwe spullen besteld dus dat is extre spannend (en extra veel werk ;) )Ik ben nu bezig met de foto's maar neem gerust al een kijkje!

En wat was ik maandag eigenlijk aan het doen? Ik heb het hele weekend en maandag gewerkt op de Estetika beurs. Dat is een beauty beurs voor alle vakmensen zoals schoonheidsspecialisten, nagelstylisten,... Ik stond op de stand van Odyssey Nail Systems (http://www.elegancy.be) . Het was heel tof maar met momenten enorm druk en vermoeiend dus ik heb jammer genoeg zelf niet zoveel gezien van de beurs

Elke
www.beautybyelke.be/shop

Geen opmerkingen:

Een reactie posten